top of page

Leverancier stookolie in Geetbets, Leuven, Hasselt en regio

brandstoffen vantomme wervik, west-vlaanderen

Stookolie bestellen in Limburg en Vlaams-Brabant

Al sinds 1967 biedt Delvaux Brandstoffen in Geetbets stookolie aan. Wij verdelen stookolie in Limburg en Vlaams-Brabant. We bieden verschillende soorten stookolie aan die elk hun eigen specificaties hebben. Hoe dan ook kunnen we voor alle verwarmingsketels en zelfs voor de nieuwste condensatieketels stookolie leveren. We leveren zowel stookolie voor ondergrondse als voor bovengrondse tanks.

Voor de levering van stookolie plannen we steeds een afspraak in. U kunt telefonisch contact met ons opnemen of maakt een afspraak via deze website. Voor dringende leveringen raden we wel aan om even te telefoneren. Voor een aantal producten kunt u uiteraard ook terecht in ons bemand tankstation in Geetbets.

Delvaux Brandstoffen

Als professional mazout bestellen in Vlaams-Brabant en Limburg

Of u nu werkzaam bent in de landbouw- of transportsector, u kunt er niet om heen, uw bedrijf heeft stookolie of mazout nodig om te blijven draaien. Bij Delvaux Brandstoffen weten we dat de noden van ieder bedrijf verschillend zijn. Zo heeft een landbouwer misschien rode diesel nodig voor zijn landbouwvoertuig, terwijl een transportbedrijf eerder gasolie nodig heeft.

Als zakelijke klant kunt u bij ons mazout bestellen. Het gaat dan onder andere om diesel B7, gasolie diesel off road, gasolie diesel agri off road, gasolie diesel voor industriële en commerciële doeleinden, AdBlue (200 of 1.000 liter) en lamppetroleum van het type B & C. We leveren alle soorten brandstoffen aan de bouwsector, landbouwbedrijven of voor stationaire motoren.

Wilt u stookolie bestellen? Neem dan gerust contact met ons op en wij informeren u graag.

bottom of page