top of page

Tankstations van Delvaux Brandstoffen

tankstations

Waar zijn de tankstations van Delvaux Brandstoffen gelegen?

Delvaux Brandstoffen beschikt over twee tankstation, waarvan er één bemand is. De tankstations van Delvaux Brandstoffen bevinden zich in de provincie Vlaams-Brabant. Enerzijds is er het onbemande tankstation Euro Palace in Linter. Hier kunt u terecht voor de standaard brandstoffen. Daarnaast is er het tankstation Station Palace in Geetbets. Dit tankstation beschikt over een eigen shop waar u onder andere pellets, winterproducten en kleine hoeveelheden AdBlue kunt kopen. U kunt er eveneens terecht voor meer informatie of om mazout of stookolie te bestellen.

  • Station Palace, Kasteellaan 1, 3450 Geetbets (bemand tankstation met shop)

  • Euro Palace, Sint-Truidensesteenweg 11, 3350 Linter (onbemand tankstation)

Waarvoor kunt u terecht in de tankstations van Delvaux Brandstoffen?

In beide tankstations kunt u goedkoop tanken. Ons tankstation in Geetbets is daarbovenop de place to be als u op zoek bent naar onze uitstekende klantenservice. Onze medewerkers geven u met plezier hun deskundig advies.

Tegelijk kunt u hier ook terecht voor ons uitgebreid assortiment. Zo hebben we hier steeds een voorraad motorolie, winterproducten zoals antivries en AdBlue van 10 liter. Ook voor het kopen van pellets of het bestellen van stookolie kunt u in onze shop terecht. Wij bieden tevens tankkaarten voor zelfstandigen en bedrijven aan.

Onze shop

Er is bediening op maandag en dinsdag van 12u tot 17u & vrijdag van 9u tot 17u. De andere dagen is er geen bediening. Buiten de openingsuren bent u uiteraard ook altijd welkom om te tanken aan voordelige prijzen.

Goedkoop tanken in Geetbets of Linter

Pellets kopen in Geetbets

Winterproducten kopen in Geetbets

Stookolie of mazout bestellen in Geetbets

Wil u meer weten over onze tankstations of het aanwezig aanbod? Neem dan even contact met ons op.

bottom of page